HARSTAD EFT-/HYPNOTERAPI -
HVA ER HYPNOTERAPI?
For dem som forsøker hypnoterapi for første gang, vil det ofte være spørsmål om hva man kan forvente seg. 
Hypnoterapi er en terapiform som ikke bare brukes for å lindre symptomer, men også for å avdekke årsak til problemet.
Dette er en terapiform hvor man er dypt avslappet og hvor det ubevisste, som kontrollerer alle automatiske prosesser og reaksjoner, blir mer mottakelig for suggesjon.
Nesten uten unntak vil du, etter behandlingen, føle deg mer avslappet, rolig, fornøyd og trygg.
 
Det er sagt at hvis hypnoterapi kunne bli lagt på flaske, ville det være menneskets vidunderdrikk, siden det kan brukes for å behandle forbausende mange plager.
 
TinAgent - Pål Laukli - Travel - Layang Layang, Malaysia - 05
 
LURER DU PÅ HVORFOR DU SLITER MED STRESS, FOBIER, VEKT - ELLER IKKE KLARER Å LEGGE BORT RØYKEN 
Dette er noe mange av oss sliter med - endre vaner, reaksjoner, følelser eller oppførsel.
Vi mennesker må forholde oss til vårt bevisste sinn (5%) hvor fornuft og logikk holder til.  Men også det ubevisste sinn (95%) som rommer bl.a. følelser og u/vaner.  Vi må få disse to til å dra i samme retning for å få til forandringer. 
Dette kan vi få til ved hjelp av hypnoterapi og/eller EFT (emosjonelle frigjøringsteknikker)

HVA ER STRESS?
Finnes stress?  Eller er det kun snakk om stressende tanker - stressende oppførsel?
Tenk litt over dette; "Når du endrer måten du håndterer livet på, vil livet du håndterer, endre seg".  Det er måten du tar ting på som stresser deg, ikke hendelsen i seg selv.  Stress er altså noe som skjer inni deg.  Det finnes ikke en ting du kan peke på og si: "Det er stress". Det er ingenting du kan peke på, likevel er det flere og flere mennesker som tar medisiner for å holde 
 • nervøsitet
 • overspising
 • for lite overskudd
 • dårlig fordøyelse
 • utslett
 • sinne
 • alkoholmisbruk
 • søvnproblemer
 • angst
 • panikkangst
 • humørsvingninger
 • hukommelsessvikt
 • konsentrasjonsvansker
 • tvangstanker
 • og mye, mye mer -  i sjakk
Ofte er hovedårsaken til dette noe som ikke finnes, i hvert fall ikke i den fysiske verden.  Men vi er i ubalanse med oss selv.
Det kan være mange grunner til det, men vi kan hjelpe deg med å finne årsak/håndtering av det som er vanskelig.
Hypnoterapi og EFT er to terapiformer som passer meget godt sammen og som kan kombineres eller brukes hver for seg.

Først litt om vårt ubevisste sinn
Vi er alle farget av vår fortid - på godt og vondt.  Og alt lagres i vårt ubevisste sinn.  Dette er blitt programmert av alt vi har opplevd, og ikke minst av det vi tenker.  Og våre tanker blir påvirket av våre omgivelser.  Tanker påvirker vårt sinn og våre interne trosystemer som igjen skaper fokus, og danner vaner og uvaner.  DET VI HAR FOKUS PÅ, FÅR VI MER AV I LIVET VÅRT.  Lar vi oss påvirke negativt av våre omgivelser, skapes det ofte frykt, angst, depresjon, dårlig selvtillit osv.  Bagasje som vi ikke ønsker å dra med oss videre i livet.

Tankene dine er ditt kraftigste verktøy til å oppnå det du ønsker.  Tankene dine påvirker ditt ubevisste sinn, som igjen styrer det meste av livet ditt.
Tenk på det ubevisste sinn som en hage med den mest fruktbare jord du kan tenke deg.  Problemet er at ALT som slipper inn der vokser, ikke bare glede og positivitet, men også dårlig motivasjon, misunnelse, sinne, lavt selvbilde osv. Og det er faktisk DU som bestemmer hva som skal gro i ditt ubevisste sinn.

Vi hjelper deg til å plante de riktige frøene i ditt ubevisste sinn.

HYPNOTERAPI
I hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn.  Det er ofte her problemer med å få ønskede endringer ligger.  Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt.
Ofte er disse to i konflikt med hverandre, som f. eks. du ønsker å gå ned i vekt, men får det ikke til.  Eller du ønsker å slutte å røyke, men får det ikke til.
Når vi får disse to "i kontakt" vil tanker, følelser, ønsker og minner lettere kunne flyte fra det bevisste til det ubevisste, slik at vi kan få fordelaktige endringer til å skje.

EFT
EFT blir ofte kalt "akupunkturens søskenbarn» og er en av verdens mest utbredte energi psykologiske behandlingsmetode. Behandlingen går ut på å banke på noen av kroppens energibaner, samtidig som man fokuserer på problemet man vil løse.
Teknikken har vist seg å være svært effektiv og kan vise til forbløffende resultater på mange slags problemer.  Den er så enkel at de fleste kan lære å bruke den på seg selv, ved mindre plager.  Men hvis man har mer dyptgående traumer/fobier, får man nok best resultat ved behandling sammen med terapeut.
 
Grunntanken bak konseptet er at flest mulig skal kunne lære seg teknikkene, bruke dem og få en lettere hverdag.
 
Filosofien til EFT er at ÅRSAKEN TIL ALLE NEGATIVE FØLELSER ER FORSTYRRELSER I KROPPENS ENERGISYSTEM.
Et negativt minne forårsaker "skurring" i energisystemet og dette leder til en negativ følelse.  Man banker på energipunktene for å få bort "skurringen" og det kan gi forbløffende og raske resultater.
 
I EFT behøver man ikke fortelle mye og hva som er problemet.  Her går man direkte på følelsene og hvor de sitter i kroppen.  Du vil bli overrasket over hvor fort noe skjer.
 
Metoden er anvendelig for samme problemer som i hypnoterapi.  I enkelte tilfeller kan det være virkningsfullt å kombinere hypnoterapi og EFT.
 
_
 
 


l
 

pål5
 
 
 
 
 
 
 
 
Landsdelen er stor og vi får stadig spørsmål om behandling fra folk som bor langt fra Harstad.  For å kunne hjelpe flest mulig, tar vi nå i bruk SKYPE som behandlingssted.  Det er fullt mulig å gjøre det samme som når klienten sitter i stolen foran meg.

Det er bare å ta kontakt hvis det er spørsmål om denne type behandlingsmåte.

 
 
 

 
 
 
Website Builder drives av Vistaprint